LEASY Nordiclån
Annonce

Brug for lidt ekstra penge? Det er både nemt og hurtigt at tage et online lån.

Vi har fundet de mest attraktive lån på markedet, for dig som har brug for et let og hurtigt lån. Hvor du kan bruge pengene præcis som du vil, uden nogen stiller spørgsmål. Vi har bevidst valgt lån fra forskellige udbydere, for at du hurtigt kan danne dig et overblik over dine muligheder.

De bedste låne og kredit muligheder, så du hurtigt og let kan låne penge.

Stort udvalg af forbrugslån

Primalån – Ny låneformidler på det danske marked

Lån op til 50.000 kr. hos Danmarks nye låneformidler Primalån

Hos Primalån får du nu nogle helt nye lånemuligheder. Vi giver dig nemlig muligheden for at låne helt optil 50.000 kroner, super nemt og super hurtigt. Og du kan endda gøre det allerede idag!

Det eneste du skal gøre, er at sende os din ansøgning, og så tager vi os af resten.

 

Kort tid efter at du har sendt din ansøgning, vil du modtage svar! Her skal du bare godkende lånet, og du vil have penge på din konto med det samme. Ansøgning udfyldes nemt og sikkert! Og hvis du ikke vil have lånet alligevel, lader du bare være med at godkende lånet fra Primalån. Det er nemligt helt uden binderinger, at få tilsendt et forslag til et lån.

 

Dette får du med primalån:
 • Hurtigt svar
 • Nem og enkel ansøgning
 • Penge på din konto med det samme

 

Lyder dette som noget for dig? Så kan du læse mere her.

Anna Finans – Lån op til 50.000 kr. på få minutter

Anna Finans – Få udbetalt dit lån allerede i dag

 

Anna Finans giver dig helt nye muligheder!
Du kan nemlig låne optil 50.000 kroner nemt og hurtigt, allerede idag! Alt du skal gøre, er at sende os din ansøgning, så tager vi os af resten!

 

Efter at have sendt Anna Finans din ansøgning, får du svar allerede efter 30 sekunder. Ansøgning udfyldes nemt, sikkert og anonymt. Og hvis du godt kan lide det tilbud der bliver sendt tilbage til dig, har du pengene allerede sammen dag, du godkender ansøgningen.

 

Det er altså 3 ultra hurtigt step:

 

1. Udfyld låneansøgning

2. Få svar indenfor få minutter

3. Underskriv med NemID, og få udbetalt dit lån

 

Lyder dette som noget for dig? Så kan du læse mere om her.

Samme lave rente til alle låntagere med Føniks Privatlån

Svar på låneansøgning indenfor 30 sekunder til samme lave rente

Føniks Privatlån er Danmarks nyeste lån. Her kan du tilbyde et lån på op til 100.000 kr.  Alle låntagere tilbydes samme lave rente:

 

Det er nemt og enkelt at ansøge om lånet:

 

 • Lån op til 100.000 kr.
 • Samme lave rente til alle
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Underskriv med NemID
 • Ansøgningen er uforpligtende.
 • Du accepterer først lånet, når du underskriver en aftale.

Ansøg om lån hos Føniks Privatlån i dag.

 

Læs mere her

Lånebanken giver dig et uforpligtende lån

Nyt lån klar i Danmark – byd velkommen til Lånebanken

Hvad går du og drømmer om? Hos Lånebanken kan du nemt og hurtigt ansøge om et lån på helt op til 50.000 kr., og derved være et skridt tættere på at opfylde dine drømme hvad end de er en ferie, en ny bil eller et nyt køkken. Start din ansøgning om et lån hos Lånebanken i dag og se, om de ikke også kan hjælpe dig med at få opfyldt dine drømme.

 

Start din uforpligtende ansøgning i dag. Det tager kun 3 minutter at ansøge og du får hurtigt svar retur. Herefter er det blot at underskrive aftalen med dit NemID og hvorefter lånet vil blive udbetalt til din NemKonto. Det er nemt, hurtigt og sikkert.

 

Læs mere her

Kvikfinans – et kvikt lån til dig

Kvikfinans giver dig det bedste lån

Hvis du har brug for et lån og kan svare ja til: Jeg har fast indtægt og Jeg står ikke i RKI – så er du godt på vej til et lån hos Kvikfinans.

Kvikfinans giver nemlig dig mulighed for at låne helt op til 50.000 kr uden at stille sikkerhed. På den måder bliver de bedste rammer skabt omkring dig og dit lån. For at gøre processen endnu hurtigere for dig, får du får svar på din ansøgning indenfor 15 minutter. Og du kan få pengene udbetalt allerede i morgen.

 

Læs mere her

Nupp – det nye forbrugslån til dig

Nupp lån er til dig, der ønsker et godt forbrugeslån

Nupp er det nye lån til dig, som står og mangler penge, her og nu. Hos os ønsker vi at give vores kunder den bedste oplevelse, og derfor tilbyder vi også pengene sammen dag.

 

Ikke nok med at du kan få et super lån, til en fast rente, så slipper du også for at afdrage de første 60 dage. Dette har vi valgt at tilbyde, for at give dig de bedste forudsætninger for at få dine drømme opfyldt. Samt at give dig en god oplevelse om et lån.

 

Nupp giver dig:

 

 • God betjening
 • Faste renter
 • Rente frit lån de først 60 dage
 • Pengene på din konto inden for 30 minutter

 

Læs mere her

Uforpligtende lån – Ansøg nemt idag

Det uforpligtende lån hos Profil Lån

Dette er det nye, uforpligtende lån er landet: Profil Lån er endelig lanceret i Danmark.

 

Her har du mulighed for at ansøge om et lån på op til 50.000 kr. Det er et helt gratis og uforpligtende lån, efter dit hoved.

 

Med et Profil Lån har du mulighed for at låne til en fair rente, der er ens for alle. Du bestemmer helt selv dit lånebeløb og over hvor lang tid, du ønsker at afdrage, og du kan også til enhver tid indfri dit lån, såfremt du ønsker. Det er både nemt, hurtigt og sikkert at søge om et Profillån. Alt gøres online. Du skal blot indtaste dine oplysninger, indsende ansøgningen og så får du et hurtigt svar retur.

 

Start din ansøgning hos Profil Lån nu!

 

Læs mere her

Acceptlån – Ansøg om lån på 3 min.

Acceptlån nemt og hurtigt idag

Med Acceptlån får du en hurtigt og billigt lån, inden for utrolig kørt tid. Du kan nemlig låne fra 5.000 til 100.000 kr. på 3 minutter med Acceptlån. På dine måde kan du sikre dig, det bedste lån, samtidig med at få dine ønsker og drømme opfyldt!

 

Alt du skal gøre, er at logge på med dit NemID, og derefter udfyld få kontaktoplysninger. Acceptlån vil derefter giver dig svar på din ansøgning med det samme. Nemmer og hurtigere bliver det ikke.

 

Læs mere

Turbolån – vejen til hurtige penge

Få et turbolån med Turbolån!

Hos Turbolån kan du låne op til 10.000 kr.

Hvis du vælger at tilmelde dit betalingskort, bliver dit lån både hurtigere og billigere. Du får en renterabat på den faste rente fra 28 % til 18 %.

 

Når du har tilmeldt dit betalingskort bliver lånebeløb og renter trukket automatisk over 4 afdrag som løber over 120 dage, uden at du selv skal foretage noget.
ÅOP: min = 759,79 %, max = 3.197,74 %, Lånetid: min-max = 61 – 120 dage.
Lån kan altid tilbagebetales tidligere i henhold til gældende dansk lovgivning.

 

Læs mere

GoKredit – lån op til 6.000 kr.

GoKredit – Lån 3.000 – 6.000 kr.

Hos GoKredit kan du låne i mellem 3000 og 6000 kr. i op til 30 dage.

Det tager kun få klik at få et lån godkendt hos GoKredit. Alt du skal gøre, er bare at sende os din ansøgning, så tager vi os af resten.

 

Du skal bare ansøger med dit Nem-ID, og så får du svar på din ansøgning, med det samme.

Lånet udbetaler vi til din Nemkonto allerede samme dag.

 

Læs mere

Tilbage til toppen