Find det bedste lån for dig

Det behøver ikke være svært at få et lån og samtidig spare penge...

FinansXy er Danmarks nye site, som gør det let for dig at få et lån til netop dine behov.

De bedste låne og kredit muligheder, så du hurtigt og let kan låne penge.

Ny låneformidler er kommet til Danmark i form af Primalån

låneformidlerLånebeløb: Optil 50.000 kr. Rente: Fra 20,5% Lånetid: Optil 72 mdr.Primalån er den nye låneformilder i Danmark, som er her for at gøre det nemmer for dig, at opnår og udlevere dine drømme. Hvorvidt det er store eller små drømme, så stiller vi ikke spørgsmål. Alt vi vil, er at sikre os, at du får den bedste oplevelse, men hjælp fra Primalån.
Låneformidler skabt efter kunders behov
Vi hos Primalån, ved hvor vigtigt sikkerhed er for vores kunder. Derfor er vores ansøgningproces, også helt sikker for dig og din økonomi. Alt du skal gøre, er at følge nogle enkelte og nemme steps, og du har penge på din konto. Om du skal bruge penge til rejse, nyt køkken eller en lækker ny bil. Eller bare mangler lidt liv i hverdagen. Så kan du tag et lån hos os, for vi er en låneformidler der er her for vores kunders behov, og deres ønsker. Vi er her for at hjælpe dig, og guide dig igennem processen. For at tage et lån er ikke noget man bare gør, og det har vi fuldt forståelse for. Så vi som låneformilder vil gerne sikre os, at du har den bedste oplevelse og føler dig i trykke hænder hos os!
Får et låneeksempel her
Her kan du se et eksempel på et lån fra Primalån, hvis vi stod som din låneformilder.Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Månedlig ydelse: 1.034 – 1.261 kr. Debitorrente: 14,71 – 26,08% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 20,5 – 32,7%. ÅOP minimum: 20,5 %. ÅOP maximum: 32,7 %. Samlede kreditomk.: 22.023 – 35.647 kr. Samlet tilbagebetaling: 62.023 – 75.647 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr. Min. tilbagebetalingstid: 12 måneder. Max. tilbagebetalingstid: 72 måneder
FORTRYDELSESRET
Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage. På den måde er du ikke budet til lånet, og kan derfor også afvise det, hvis det skulle være nødvendigt for dig.
Låneformilder dig passer til dig som:
  • Gerne vil have et godt og sikkert lån
  • Ønsker hurtigt svar
  • Vil have penge udbetalt med det sammen til din konto
  • Gerne vil have en fast rente
Lyder dette som noget for dig, kan du låne optil 50.000 med Primalån her!
Tilbage til toppen