LEASY Nordiclån
Annonce

Spar flere tusinde kroner om året følg med i vores gode spareråd

Vi ligger dagligt nye spareråd på sitet med input til hvordan du kan spare rigtig mange penge i hverdagen. Vores spareråd spænder over alt fra dagligvare indkøb til el, varme, telefonregninger, forsikringer og meget mere.

De bedste låne og kredit muligheder, så du hurtigt og let kan låne penge.

Spar penge i hverdagen, og få mere luft i budgettet

Udskift din gamle vaskemaskine og spar penge

I dagens Danmark, kan man ikke undgår at anvende en vaskemaskine. Både stor og små familier, ender hurtigt ud i, at skulle bruge den dagligt, nogen optil flere gange. Dette er også ganske normalt, dog kan du hurtigt komme til at koste dig dyrt, hvis du ikke har en god vaskemaskine.

 

Udskift din gamle vaskemaskine

 

Når det kommer til vaskemaskiner, er der ligesom alt andet, gode og dårlige. I vores tid, er det vigtigt at fokusere på, hvor godt et apparat er for miljøet. Hvad der dog også er vigtigt at have fokus på, er hvordan dine apparater påvirker din økonomi. En gammel vaskemaskine kan koste dig utrolig mange penge. Og dette er ikke noget man kan gøre noget ved, andet end hvis du vælger at udskift din gamle vaskemaskine. Dette er dog en nemmere proces end det lige lyder som. Og pengene man spare, er i den gang der værd. En gammel vaskemaskine bruger nemlig i gennemsnittet helt op mod 100 liter vand pr. vask. Dette er sindssygt meget i forhold til en nye vaskemaskine. En nye vaskemaskine bruger i gennemsnittet 40 liter vand pr. vask. Så der er en meget stor besparelse at hente her.

 

Hvor kan man ellers udskifte til bedre modeller?

 

Udskift din gamle vaskemaskine er kun en af din ting du kan gøre, for at spare penge. Der er mange andre steder, i til hjem, hvor du kan spare penge, hvis du udskifter til bedre og nyere modeller. Dette gælder blandt andet dit gamle toilet. Her kan du spare flere 1000 kroner om året, hvis du udskifter det. Det samme gælder dine gamle vinduerne. Hvis disse er utætte, kan du koste dig sindssygt mange penge. Dette skyldes også det faktum, at der ved utætte vinduerne kan komme fugt ind. Dette kan medføre svamp, som er både dyrt og svært at komme af med igen.

Styr på badeværelset giver bedre økonomi

Huset har mange forskellige udgifter. Dette både store som små. Et af hjemmets helt store udgifter, er at finde på badeværelset. Her kan man hurtig komme ud for udgifter, der omhandler ens vandforbrug. Vi kommer hermed med nogle gode råd til, hvordan du kan få styr på badeværelset.

 

Styr på badeværelset med gode vandvaner

 

Her er 5 gode råd til, hvordan du kan få styr på dit badeværelse, og på den måde få bedre styr på dit forbrug.

 

1: Luk for din vandhane, når du børester dine tænder.

2: I stedet for at drikke vand direkte fra vandhanen, så køb en kop og drik fra den.

3: Når du skal i bad, så sluk for vandhanen når du sæber dig ind. Hvis du har problemer med at ramme den samme temperatur, så kan en gode investering være en termostat. På den måde har vandet den samme temperatur, når du tænder vandet, som det var da du slukkede for det.

4: Sørg for at tage korte brusebade. At stå og ”nyde varmen” er en rigtigt dyre ting. Og du kan spare mellem 8 og 12 liter vand hvert minut, hvis du tager kortere bade.

5: Stop med at brug toilettet som skraldespand. Ved at gøre dette, kan du spare mellem 2 og 12 liter pr. skyl. Det kan derfor langt bedre betale sig, at købe en skraldespand, og på den måde spare penge.

 

Styr på badeværelset med de gode installationer

 

Hvis du for styr på dit badeværelse, i form af at fixe eller udskifte beskadiget installationer, er der mange penge at hente.

 

1: Sørg for at holde øje med, hvorvidt toilettet løber. Et løbende toilet, også selvom det er bare en lille smugle det løber, kan koste en rigtige mange penge. Oftest tales der om priser på spildt vand, der ligge fra 6000 kroner og op efter hvert år.

2: Sikre dig at din vandhanen ikke drypper. Sådan en hane, kan hurtigt komme op og koste fra 300 kroner om året.

3: Invester i en sparebruser. Med sådan en, kan du spare op mod 4 liter pr. minut.

4: Sæt spareperlatorer på din vandhane og din badebruser. På den måde kommer der mindre vand ud, og du spare derfor penge.

 

Sommer lege med børnene der også er god for økonomien

Når varmen begynder at komme snigende, er der mere aktivitet ude i haven. Dette gælder både for voksne, som for børn. Dette medfølger også, at der stille nye krav til de aktiviteter som skal holder børnene i gang. Så her har vi lavet et par forslag til, hvordan du kan lave sommer lege med børnene, på samme niveau som andre. Dog til en bedre pris.

 

Sommer lege med børnene i form af soppebassin

 

Om sommeren er det altid dejligt, at have muligheden for at kunne køle sig ned. Dette gælder både for de små og for de store. En god løsning til dette, er naturligvis at tage en tur på stranden. Her er der uendelige mængder med vand, og sand børnene kan lege med. Der kan dog godt opstå uventede udgifter ved sådan en tur. Dette omhandler mad og is, som ofte bliver købt på sådan en tur. Så et alternativ til en tur på stranden, vil være et soppebassin. Hvis dette bliver fyldt op, uden nogen form for kemikalier, er der mulighed for, at bruge vandet til andre ting også. Dette kan fx være at vande blomster og grøntsager. På den måde går vandt ikke til spilde, og sommer lege med børnene kan blive lidt nemmer.

 

Sommer lege med børnene i form af vandkamp

 

Andre sommer lege med børnene, der altid hitter, er vandkamp. Dette er en god måde at få løbet rundt og holdt sig i gang. Dog går der utroligt meget vand til sådan en leg. Dette skyldes at mange bruger spande og vandslanger, når de skal være med i en ordentlig vandkamp. Der er dog nogle bedre og lidt billigere alternativer til dette. Og disse er vandpistoler og vandballoner. Her går der ikke nært så meget vand til, og der er samtidigt også sjover, da ens modstander, ikke skal være så tæt på, for at blive våd.

Børnenes pool er dyrere end du tror

Når sommeren nærmer sig, er der mange der begynder at fortage sig forskellige nye investeringer. Dette kan være alt fra nye havemøbler, nye have redskaber eller måske en nye havegrill. Med den stigende temperatur der er i Danmark, er der dog flere og flere der køber en pool. Dette er også en fin og god investering for børnefamilier. Men er det også den bedst, for hvor dyr er børnenes pool egentlig?

 

Så mange vand går der til børnenes pool

 

Det er utrolig hyggeligt med en pool i haven. Det gør det også nemmer, når varmen kommer, og man ikke skal til at pakke en hel bil, for at kunne komme ned til vandet. Men selvom den tidsmæssigt er en god løsning, så er det ikke en god løsning i forhold til din økonomi. For til børnenes pool går der utroligt meget dyrt vand. Til en fritstående pool, går der helt optil 5000 liter vand. Dette er utroligt meget, og svare faktisk til hele 90 almindelige brusebade. Det er altså ikke billigt at have sådan en pool, og derfor er det også noget man måske skal genoverveje.

 

Hvad skal der ske med vandet?

 

Hvis man så endelige sidder med en pool, med 5000 liter vand i, er det forskelligt hvad man kan gøre med vandet. Hvis det indeholder kemikalier, kan det desværre ikke bruges til andet, end selve poolen. Til gengæld undgås der alger og andre bakterier. Hvis der ikke kommes kemikalier i børnenes pool, kan det godt bruges til andre ting. Det kan blandt andet bruges til at vande blomsterne i have eller ens græsplæne. Ulempen ved dette, er dog at der ikke er kemikalier i vandet, og derfor vil der blandt andet komme bakterier i det. Dette betyder at vandet skal skiftes, og næste sommer, vil der igen være en udgift i at fulde børnenes pool på med vand. Det kan derfor godt betale sig, at bruge en hyggelig dag på standen, sammen med ens familie.

Cashmere – mere kvalitet for pengene

Vi dansker sætter utrolig stor pris, på kvalitetsvarer. Hvad end det er i form af mad, tøj eller møbler til hjemmet, er vi yderst fokuseret på, at kvalitet skal være i orden. Men med kvalitet kommer også en høj pris. I Danmark er det ikke uvant, at kvalitet og pris følges ad. Dette er dog ved at blive ændret, med Merville.dk. Med denne får du nemlig mulighed for at få det bedste kvalitet, og samtidig have penge til andre ting. Herunder blandet andet eksklusive og luksuøse cashmere produkter.

 

Cashmere af eksklusiv tråd

 

Hos Merville.dk fås cashmere produkter af den fineste håndvævede kvalitet der er at finde på markedet. Det er derfor produkter af udsøgt kvalitet, du får hos Merville.dk. Hvert et cashmere produkt er fremstille af en af verdens førende producenter, Loro Piana. Loro Piana er placeret i Italien, og de forskellige produkter er ligeledes produceret i Italien. Med dette kan du derfor været sikret et produkt der holder, og dette til en god pris. Du kan derved få de eksklusive produkter, uden at skulle gå på kompromis med resten af dit budget.

 

Cashmere af Hircus geder

 

For at få denne pragtfulde cashmere, er det naturligvis fremstillet de bedste naturlige materialer. Denne stammer fra underulden af Hircus geder. Disse geder lever i blandt andet Mongoliet, hvor temperaturerne kan falde helt ned til -50 grader. Begrund af disse forhold, har Hircus underulden udvikling sig, så den fungere på en helt særlig isolerende måde. Det er derfor et udsøgt produkt, som ikke kun vil holde dig varm, men også holde i flere år. ­­Derudover får du et udsøgt produkt, i et eksklusivt og tidsløst design. Hvad end du ønsker dig et tørklæde eller en poncho, har Merville.dk det helt rigtigt produkt til dig. Du får derfor et skønt produkt, der passer til dine behov og din pengepung.

Merville.dk – til dig der værdsætter kvalitet

Vi dansker sætter utrolig stor pris, på kvalitetsvarer. Hvad end det er i form af mad, tøj eller møbler til hjemmet, er vi yderst fokuseret på, at kvalitet skal være i orden. Men med kvalitet kommer også en høj pris. I Danmark er det ikke uvant, at kvalitet og pris følges ad. Dette er dog ved at blive ændret, med en virksomhed. Med denne får du nemlig mulighed for at få det bedste kvalitet, og samtidig have penge til andre ting.

 

Merville.dk er lanceret

 

Merville.dk er den nye side lanceret i Danmark. Her kan du som forbruger få interiør til hjemmet, i et tidsløst og moderne design. Og dette til en pris, som alle kan være med på, og værdsætte.  Merville.dk er med til at skabe hygge til alle hjem, og dette i skandinavisk og lækkert design. På siden kan du finde mange forskellige vare, som alle er med til at skabe en rød tråd, og dette igen uden at du skal smide en formue efter det. Virksomheden er derfor med til at skabe en bro, mellem høj kvalitet og god pris. På den måde kan alle familierne nyde er lækkert og luksuøst hjem, uden at skulle spare resten af måneden.

 

Kvalitet på højt niveau

 

For at kunne tilbyde sine kunder det bedste produkt muligt, har Merville.dk håndplukket de forskellige produkter. Samt har det været langt et stort fokus på, at produktionen og råvarer også er af det højeste kvalitet. Produkterne som virksomheden tilbyder, er af naturlige materialer, som er med til at skåne vores miljø, samt selve produktionen af varerne.

Med Merville.dk er det kvalitet frem for kvantitet. Dette er både i forhold til deres produkter, men også i forhold til deres kunder. For ud over at skabe stærke produkter, også de også at skabe et stærkt bånd til deres kunder. Dette i form af en fantastisk kundeservice.

5 gode råd om gas

Færre og færre dansker bruger i dag gaskomfur i deres køkken. Dette er dog en kæmpe fejl, for der er nemlig rigtigt mange god ting ved at bruge gas. Derfor er der her samlet 5 gode råd om gas, som måske vil få dig til at genoverveje bruge af det.

 

1: Det er billigt

 

Gas er utrolig billigt at bruge i sin hverdag. Faktisk er det så billigt at det ikke kan betale sig, at lade være med at bruge det. I forhold til madlavningen, koster den nemlig tæt på ingenting at lave mad på et. For en familien vil det hverdag koster under 3 kroner, at bruge et gaskomfur. Der er altså utroligt meget at hent på dette område.

 

2: Gas vs. El

 

Når man kigger på gas, så er det fremstillet af naturgas og biogas. Dette er derfor noget som forurener meget mindre end el. El er ofte fremstillet ved at brænd kul og olie af. Dette er ikke godt for miljøet, og derfor er gas på dette område langt bedre for vores planet.

 

3: Varme

 

Når du kigger ind i et køkken på enten en restaurant eller et hotel, vil du ofte se at der bliver anvendt gaskomfur. Dette skyldes at et gaskomfur er hurtigt at regulere op og ned i forhold til varme. Så det er langt nemmer at styr, i forhold til et elkomfur. Derfor fortrækker kokke at arbejde på disse, frem for de andre, da de i deres travle dag, nemt kan styre komfurerne.

 

4: Fedter gas?

 

Der er mange der tror at gas fedter. Dette er dog langt fra sandt! Dette kan kun ske på to måder. Den ene er ved at du skuer alt for højt op. Og den anden er hvis du bruger en gryder eller en pande, der ikke passer til selve blusset. Hvis du undgår disse to ting, vil dit komfur ikke fedte.

 

5: Gasmåler

 

At få en nye og mindre gasmåler er utrolig nemt. Så hvis du syntes at den gamle er for stor, er det bare om at få den skiftet ud. En ny måler er desuden helt gratis. Det eneste du derfor skal betale for, er at der er en der kommer med en ny, og skifter dem. Så det er lige til at overkomme.

 

5 gode råd om gas

 

Dette var altså de 5 gode råd om gas. Hvis ikke du syntes gas var en god ide før, kan det være dette har ændret din holdning. Der er i hvert fald mange penge at hente, og brugen af gas er også langt bedre for miljøet end noget andet.

Utætheder i dit hjem

Når vi køber hus, lejlighed eller lejer et sted at bo, skal der altid betales for el, vand og varme. Dette er ikke noget man kan komme udenom. Men man kan til gengæld hold godt øje med, hvad man bruger sine penge på. For der er utrolig mange måder at spare penge på, på disse områder. Og det er ikke den store indsats du skal gøre selv, for at holde forbruget nede. Alt du skal gøre, er bare at tænke dig en ekstra gang om, og du har mulighed for at spare flere 1000 kroner om måneden.

 

Utætheder i dit hjem

 

Men selvom du er dygtigt, og holde et skarpt øje med, hvor meget der bliver brugt på el, vand og varme, er det ikke sikker du kan undgå ekstra udgifter helt. For utætheder i dit hjem, er noget du ikke kan holde helt øje med, på samme måde som andre ting. Og hvis du har utætheder i dit hjem, er det noget som kan koster dig rigtigt dyrt i det lange løb. Men der er måder hvorpå du kan teste og se disse utætheder i dit hjem. Blandt andet ved at holde øje med din måler i dit hjem. På den måde kan du se om der er uregelmæssigheder i dit forbrug, of derved få hjælp til at få det stoppet.

 

Andre måder at teste utætheder i dit hjem

 

Der er også andre måder dette kan gøres på, og andre måder der kan være utætheder. Fx kan der testes vinduer ved at lægge et stykke papir ind imellem vinduet og kammen. Når det så lukkes, skal der hives i papiret. Hvis det kan trækkes ud, er det en utæthed. Derudover kan det hurtigt ses om vandet løber i toilettet. Hvis det gør dette, er det om at få skiftet hurtigt. Det koster nemlig en flere 100 kroner om måneden i vand, med et løbende toilet.

Luk radiatorerne når du lufter ud

For at skabe det bedste indeklima i dit hjem, er det utroligt vigtigt at du lufter ud. På den måde får du ikke kun frisk luft ind. Men du mindsker også chancen for fugt, mug og svamp i dit hjem. Dette er lyder jo godt, for hvis der er noget der vil kunne komme op i pris, er det at komme af med disse tre ting. Det er dog ikke bare at åbne alle dine vinduer og derefter har du sparet en masse penge.

Det er utroligt vigtigt at du lukker for radiatorerne når du gør dette. Ellers kommer det til at koste dig mange penge, at lufte ud. Og det er ikke meningen.

 

Luk radiatorerne og spar penge ved udluftning

 

Dine radiatorer giver som du ved varme. Og de går ind og varme dine rum samt vægge op, så hele dit hus kan bliver dejligt varmt. Når du lufter du er det derfor utroligt vigtigt at slukke for alle radiatorerne. Når en radiatorer er tændt, går de ind og vurdere temperaturerne i rummet. Hvis du så åbner et vindue, og lader kold luft komme ind, har det derefter en effekt på radiatorerne. De begynder at supplerer varme for kold luft, fordi de har en bestemt temperatur rummet skal være på. Det kan på den måde komme til at koste dig mange penge, hvis de bare lader dem være tændt, mens du lufter ud.

 

Ikke luft ud for længe

 

At lufte ud for længe, kan også blive ret dyrt. For selv om du lukker for radiatorerne, skal væggene stadigvæk varmes op igen, hvis de bliver for kolde. Du skal derfor søger for ikke at lufte ud, mere end 10 til 20 minutter max. På den måde holder du stadigvæk væggene varme, og svamp, mug og fugt ude af dit hjem.

Gratis ferie

At tage på ferier er hvert år en form for menneske vandring i Danmark. Og når vi skal ud og rejse, er der flere af os, der søger nettet tyndt. Alle sider bliver tjekket, for at vi ikke skal ende ud i at føle os snydt. Dette er fuldt forståeligt, da der ikke er noget værre end at spilde ens penge. Der er dog mange, der hver år bliver snydt! For der er mange muligheder for en god ferie, for næsten ingen penge. Faktisk forholder det sig nu sådan, at man i dag kan kommer på gratis ferie.

 

Sådan får du en gratis ferie

 

Måden hvorpå du kan få en gratis ferie, er ved at bytte dig til den. Det lyder måske mærkeligt, men der giver fint mening. Flere steder på nettet, bliver der dagligt tilbud lejligheder, hus og andre former for boliger. Det eneste man skal gøre, er at bytte hus med dem. Herved kommer du derhen hvor du vil, mens familien du bytter med, kommer hjem til dig. Alt helt gratis. Det er en utrolig nem måde at komme de steder hen, man ønsker, og samtidig have råd til alle de tinge man gerne vil opleve.

 

Hvor vil du have gratis ferie?

 

Når beslutningen om at tage på gratis ferie er taget, er det næste step, at finde ud af hvor. Der er utrolig mange steder man kan tage hen, for at opleve vildt fede ting. Og dette med at bytte hus, er nu på globalt plan. Så det er derfor kun dig selv, og din fantasi der sætter grænserne for, hvor du skal på ferie henne. Det behøver derfor ikke koste dig en bondegård at tage på ferie hvert år. Det eneste det kræver er, at du har det godt med, at andre kommer til at bo i dit hus, mens du bor i deres.

Tilbage til toppen