LEASY Nordiclån
Annonce

Find det bedste lån for dig

Det behøver ikke være svært at få et lån og samtidig spare penge...

FinansXy er Danmarks nye site, som gør det let for dig at få et lån til netop dine behov.

De bedste låne og kredit muligheder, så du hurtigt og let kan låne penge.

Husk a-kasse – og vælg den rigtige

Få din fremtid forsikret

At være medlem af en A-kasse, er en økonomisk forsikring af fremtiden. Hvis du pludselig står uden job, har du mulighed for at få en månedlig ydelse. Så du er sikret, at du ikke må gå fra hus og hjem eller sælge bilen.

Det er vigtigt at være medlem af en a-kasse, men alligevel er det noget mange ikke tænker over, før “de står med håret i postkassen”. Det er en fordel allerede at være tilmeldt en a-kasse som studerende. På den måde er man sikret at kunne få penge, hvis man ikke er heldig at finde job umiddelbart efter endt studie. Mange a-kasser tilbyder gratis medlemskab til studerende.

Det kan være en forvirrende jungle at finde rundt i, hvilken a-kasse man skal vælge. Der er rigtig mange forskellige, og det er derfor vigtigt at undersøge mulighederne grundigt, før et endeligt valg bliver truffet.

Hvor passer du bedst ind

Alle a-kasser udbetaler det samme beløb, idet beløbet er fastsat af finansloven. Du skal derfor ikke vælge a-kasse ud fra, hvor meget du kan få udbetalt, men det er en fordel at undersøge hvilke andre muligheder a-kassen har for dig.
Der er mange a-kasser, der er målrettet efter bestemte brancher. Og det er en stor fordel at vælge en af disse, hvis sådan en findes for den branche du arbejder i, eller håber at arbejde i.
Disse a-kasser har ofte specielle tilbud rettet mod branchen i form af f.eks. kurser, rådgivning og nyhedsbreve.

De billigste a-kasser er dog ofte dem, der ikke er tilknyttet nogen bestemt branche eller organisation. Og da du får udbetalt samme beløb uanset hvilken a-kasse du vælger, er denne form favorabel at bruge for de, der ønsker at spare på kontingentet.

Det er nemt og hurtigt at tilmelde sig en a-kasse. Det kan oftest gøres på 10-15 minutter på a-kassens hjemmeside. Og vil herefter modtage en regning på det månedlige kontingent.

Tilbage til toppen