LEASY Nordiclån
Annonce

Find det bedste lån for dig

Det behøver ikke være svært at få et lån og samtidig spare penge...

FinansXy er Danmarks nye site, som gør det let for dig at få et lån til netop dine behov.

De bedste låne og kredit muligheder, så du hurtigt og let kan låne penge.

Billigt brændstof er vejen frem

Billigt brændstof er altid godt

Billigt brændstof er noget som alle bilejer gerne vil have. Og det er klart.

For hvis du har bil, kender du allerede til de utallige udgifter den har, som ikke ser ud til at have en ende.

Der er både vægtafgift, service, lån osv. Listen er uendelig, og din bil kommer ikke kun til at være dyr i drift, men den falder også kun i værdi. Men en af udgifterne som blive ved med at stige, og som du aldrig kan komme udenom, er brændstoffet til din bil.

Uden dette kan den ikke fungere.

Brændstof er rigtigt dyrt, og det bliver som sagt kun ved med at stige med tiden.

Dog er der stadigvæk en måde at spare penge på. Og dette er en så enkelt måde, at man næsten tager sig til hovedet.

Tankstationer fungere nemlig ligesom alle andre steder og butikker. De fokusere på udbyd og efterspørgsel. Og det er klart, da de naturligvis gerne vil have den største indtjening som overhovedet muligt. Og dette er endda på præcis samme vare, som kan koste meget mere, på andre tidspunkter.
I denne betydningen er dette hvornår de fleste tanker. Dette sker oftest på vej til arbejde eller på vej hjem fra arbejde. Derfor stiger priserne også på brændstoffet i disse timer.

Disse stigninger kan du dog let komme udenom. Og dette uden at der er nogle yderligere investeringer fra din side af, at nogen som helst salgs. Og dette endda med en årlig besparelse på helt op til 1300 kroner. Det er mange penge, der kan bruges på en masse andet, end brændstof.

Det eneste du skal gør, er bare at tanke enten tideligt om morgenen eller sent om aftenen. Nemmer kan det på ingen måde bliver! Hverken for dig, dine økonomi eller din bil for den sags skyld.

 

Aldrig få parkeringsbøde igen

Undgå parkeringsbøde

Aldrig få parkeringsbøde igen. Dette lyder for godt til at være sandt, men det er det skam ikke. For hvorfor smide penge ud af vinduet, når du med en investering, aldrig behøver at sætte en p-skive igen? Og nej, vi hentyder ikke til at du skal købe en cykle. For der er en utrolig nemt og hurtigt måde på dig at sikre, at du aldrig få parkeringsbøde igen. Og det må jo være et mål for alle, for der er da ikke noget værre, end at komme ud til en bøde, på flere hundrede kroner, fordi man har hold parkeret et sted, lidt for længe.

Flere og flere dansker får bil. Og rigtigt mange danske børnefamilier har i dag 2 biler. Dette er naturligvis dejligt, at folk har rød til dette.

Men denne stigning gør også at trafikken er øget på vejene og ikke mindst når det kommer til parkeringspladser.

Dette er faktisk et rigtigt stort problem, og derfor er der også flere og flere der steder, der begynder at stille skilte op med hvor længe du rent faktisk må holder der. Det er altid et problem når man har travlt i forveje. Og mange får bøder, fordi de ikke er opmærksomme på disse skilte og derfor får de bøder.

Det lyder måske ikke som det helt stor fidus, men ikke distromindre er der penge at hente, i stedet for bare at smide dem ud af vinduet.

Aldrig få parkeringsbøde igen sådan

 

For en af de bøder dansker får flest af, er parkeringsbøder, fordi de har glemt at stille p-skiven. Dette kan ske for selv den bedste, dog kan du utroligt let undgås.

Med en elektronisk parkering skrive har dansker i gennemsnitten en årlig besparelse på 1300 kroner. Dette er penge du kan bruge, på alle mulig sjovere ting, end at betale for bøder.

Spar penge på dine bildæk og undgå ulykker

Spar penge på dine bildæk og undgå ulykker: Undgå ulykker på vejen og i pungen

Spar penge på dine bildæk og undgå ulykker. Ja dette lyder i den grad som noget der ikke hænger sammen. Og så alligvel ikke. For hvis vi nu tænker os om, så har dækkende på ens bil, nok en af de største betydninger for ens bil. Og når det kommer til sikkerhed, er denne betydningen endnu større. Men hvordan hænger det sammen med, at du både kan spare penge og samtidige undgå ulykker? Sådanne investeringer plejer at koste. Med dette er ikke tilfældet her. For her er der tale om en helt nem og gratis måde for dig, at spare penge. Og ikke kun det. Du bliver også mere sikker i trafikken.

For sikkerhed er vigtigt. Især når du befinder dig i trafikken. Og der skal desværre ikke særlig meget til, før noget kan gå helt galt. Og dette endda ofte, når man nemt kan undgå at komme ud for ulykker.

Dette gælder også når det kommer til trykket på dine dæk. Der er rigtigt mange risiko forbundet med dine dæk, og derfor er det også vigtigt som bilejer at sikre sig at de er i orden.

Hvis trykket er for højt eller hvis det er for lavet, er det rigtigt farligt. Derudover skaber det også et meget støre slid på dine dæk, som gør at de skal skiftet oftere. Derudover er der også en større chance for at punktere.

Samt øger du forbruget af brændstof, som naturligvis gør at du skal tanke oftere og derved bruge flere penge på benzin.

Som du kan høre er trykket på dine dæk vigtigt at holde øje med, og du kan faktisk spare utrolig mange penge ved at gøre det. Der er nemlig en årlig besparelse på op til 1500 kroner på det.

Tilbage til toppen