LEASY Nordiclån
Annonce

Find det bedste lån for dig

Det behøver ikke være svært at få et lån og samtidig spare penge...

FinansXy er Danmarks nye site, som gør det let for dig at få et lån til netop dine behov.

De bedste låne og kredit muligheder, så du hurtigt og let kan låne penge.

Gratis ferie

At tage på ferier er hvert år en form for menneske vandring i Danmark. Og når vi skal ud og rejse, er der flere af os, der søger nettet tyndt. Alle sider bliver tjekket, for at vi ikke skal ende ud i at føle os snydt. Dette er fuldt forståeligt, da der ikke er noget værre end at spilde ens penge. Der er dog mange, der hver år bliver snydt! For der er mange muligheder for en god ferie, for næsten ingen penge. Faktisk forholder det sig nu sådan, at man i dag kan kommer på gratis ferie.

 

Sådan får du en gratis ferie

 

Måden hvorpå du kan få en gratis ferie, er ved at bytte dig til den. Det lyder måske mærkeligt, men der giver fint mening. Flere steder på nettet, bliver der dagligt tilbud lejligheder, hus og andre former for boliger. Det eneste man skal gøre, er at bytte hus med dem. Herved kommer du derhen hvor du vil, mens familien du bytter med, kommer hjem til dig. Alt helt gratis. Det er en utrolig nem måde at komme de steder hen, man ønsker, og samtidig have råd til alle de tinge man gerne vil opleve.

 

Hvor vil du have gratis ferie?

 

Når beslutningen om at tage på gratis ferie er taget, er det næste step, at finde ud af hvor. Der er utrolig mange steder man kan tage hen, for at opleve vildt fede ting. Og dette med at bytte hus, er nu på globalt plan. Så det er derfor kun dig selv, og din fantasi der sætter grænserne for, hvor du skal på ferie henne. Det behøver derfor ikke koste dig en bondegård at tage på ferie hvert år. Det eneste det kræver er, at du har det godt med, at andre kommer til at bo i dit hus, mens du bor i deres.

Spar penge på at pakke rigtigt

Spar penge på at pakke rigtigt! Både dig og din økonomi vil blive gladere

Spar penge på at pakke rigtigt. Det lyder som en dårlig joke, men det er det desværre ikke. For når sandheden skal frem, er de fleste mennesker elendige til at pakke. Dette råd gælder især dem der skal flyve på ferie. Hvis du skal ud og flyve, skal du huske at tænke vægt. Det er ultra vigtigt, da du ellers bliver bedt om at betale yderlige penge, for at få din kuffert ombord.

De fleste personer har en fantastiske tildens til at pakke for meget, og dette kommer til at koste i sidste ende. Ikke kun i pungen, når du skal betaler for at få din kuffert med om bord, fordi den vejer for meget. Dette er desuden også et beløb som skal betales, når du skal rejse hjem igen. Hvis bare gøre hele situationende endnu mere uudholdelig. Desuden så holder kufferter generelt i langt kortere tid, når dens ejermand beslutter at proppe den så meget. Især så den næsten ikke kan lukkes, og man derfor skal sidde oven på den. Igen så lyder dette som en dårlig joke, men der er sandhed i det, og det er virkelighed for mange.

Pak ordentligt til ferien

Derfor er du af økonomiske grund, nøde til at tænke praktisk, når du skal pakke til din ferie. Du behøver ikke 10 stk. shorts med på rejsen, og det kommer du heller aldrig nogensiden til. For hvis det endelig er, og du har fuldt de andre spare råd som der er at finde på den side, så brude du have råd til at købe det du står at mangler, og stadigvæk havde plads til det på vej hjem. Og så har du både kunne spare penge, plads og få en hyggelige oplevelse, samt noget lækkert med hjem, som du ikke ville kunne købe andre steder. Og det er langt federe, end at skulle bruger flere hundrende kroner, på overhoved at få din kuffert med på ferie.

Ring til flyveselvskaber, de gemmer det bedste til sidst

Det nødvendige telefonopkald: Ring til flyveselvskaber, de gemmer det bedste til sidst

Ring til flyveselvskaber, de gemmer det bedste til sidst. Det er nogen som mange ved at de gør, men ikke helt benytter sig af.
Dette er naturligvis ikke altid tilfældet. Men for det meste, vil du altid kunne for et bedre tilbud, hvis du ringere ind til selvskaberne.
For nogen gang skal man som forbrugere bare bruge en flybillet. Og som forbrugere har man altid en form for ide om, hvor mange man selv syntes denne billet er værd. Det har de fleste, og dette skyldes en masse forskellige faktorer, men når alt kommer til alt, så er det ingen der gider, at betaler for meget for transport, sådan har det altid været, og sådan vil det altid være.

Men når man som bruger så begynder at kigge på nette, og ser priserne, bliver man oftest håbløst skuffet. Billetterne er dyre, og jo tætter man komme på afrejse, jo dyre bliver billetterne. I hvert fald af dem som er nogen lunden til at finde på nette og hjemmesider. Og det gøre hele det med at finde nogle okay billetter, endnu svære. For det er jo ikke det med gider at bruge sin tid på alligevel.

Ring til flyveselvskaber, de gemmer det bedste til sidst

Men hvis du ringere direkte til flyselskabet og spørg efter en billige plads, er der ofte nogle 100 kroner at spare.  Og dette er ikke kun et billigere alternative. I stedet for at bruge så meget tid på at lede på nette, kan du også spare en masse tid, hvis du henvender dig direkte til selvskaberne. Og tid er også penge, og dette kan bruges på alt muligt bedre, som for eksempel planlægningen af den kommende ferie. Og dette er jo lidt sjovere at bruge sin tid på, end at finde billige flyvebilletter.

DSB Orange er det nye sort

DSB orange: Spar penge, på at planlæg dine rejser

DSB Orange tilbyder nogen af de billigst rejser rundt i Danmark. Igen, at se fremad og planlæg din tid, kan spare dig flere 100 kroner. Og det er det sammen her. Det er noget som flere og flere dansker, benytter sig af. Men der er desværre også mange dansker, som endnu ikke er opmærksomme på dette. Og de ved ikke, hvor stor en besparinger der ret faktisk er i, at bestille sine rejser i god til.

Hvis du er ude omkring en måned før rejsen (før kan du ikke købe billetterne), så kan du spare rigtigt mange penge, på orange billetter. Man skal selvfølgelige være hurtigt, og holde øje med tingene, men besparelsen er også dette værd.

Det kan godt være det lyder som en selvfølge, og det er det igen også. Men folk der ikke holder øje med disse ting, er ikke klar over hvor store besparelser de kan få. Og det er i den grad en skam, da der ikke er brug for at bruge unødvendig penge, som noget så kedeligt som en togtur.

En tur fra Odense til København, uden pladsbillet, koster op til 300 kroner. Og dette er pr. vej.

Hvis du allerede ved du skal der over en måned før, så køb billetten i god tid, og få den samme billet til 200 kroner. Dette er dog for både turen derover og tilbage igen.

Så alene der har du sparet 400 kroner. Og dette er utroligt meget, og derfor også værd at holde øje med de forskellige tilbud. For der er ikke noget værre, end at snyde sig selv, og når det kommer til penge, der kunne bruges bedre, er det endnu værre. Så hold dig selv opdateret omkring DSB, og deres billetter. Det vil kun kunne være til fordel for dig.

Tag dit kreditkort med på ferie

Hvis du ikke vil bruge alt for mange penge, på de unødvendige gebyr, kan du med fordele tage dit kort med på ferie

Tag dit kreditkort med på ferie. Det er et af de steder du kan spare en masse penge, samtidige med at du ikke render rundt med en formue på din ferien. For et af de mange ritualer før en ferie, er ofte at man skal i banken og have vekslet. Dette er blot en gammel vane og bør ændres. Det nu er nemlig nu, billigere i gebyrer at bruge sit kreditkort på ferien. Dette er der ikke mange dansker der er klare over. Defor er der utrolig mange, der stadig hoppe i fælden, og veksler for flere 1000 kroner inden de skal på ferie.

Inden afrejse bør du undersøge gebyrer og regler i det land du rejser til. Dette skyldes at nogle destinationer, stadig vil kunne betale sig at veksle hjemmefra.
Hovedreglen er dog at det er billigt blot at bruge sit kreditkort, som man ville gøre det herhjemme.

Skal man til et land hvor brugen af kreditkort ikke er udbredt, kan det stadig betale sig at vente med at hæve penge, til man er i landet.
Tag dit kreditkort med og gå ned til en hæveautomat på din destination. Det giver ofte en mindre rente. Selv hvis du går til et pengeinstitut for at hæve og veksle i Danmark.

Find billige flybilletter

Billige flyvebilletter er vejen frem, for billgere rejser

Find billige flybilletter er noget vi alle sammen gerne vil have. For der er som sagt ikke grunde til at bruge unødvendige penge, på noget så kedeligt som transport. Flybilletterne er ofte den største udgift når du skal ud og rejse, og det er derfor et oplagt sted at prøve på at spare.

Priserne på flybilletter kan variere rigtig meget afhængig af årstid, ugedag og endda afgangstidspunkt.
Det er derfor værd at undersøge om du eksempelvis kan få dine flybilletter billigere ved at rejse en eller to dage før/efter, eller måske om natten.

Ifølge eksperter er det billigst at bestille flybilletterne 8 uger før afrejse.

Der findes flere forskellige søgemaskiner, hvorpå du kan undersøge priserne for flybilletter inden for en given periode. Det giver dig mulighed for at finde ud af, hvornår det er billigst for dig at rejse, indenfor den periode hvor du har muligheden.

En af disse søgemaskiner er www.skyscanner.dk , hvor du kan indtaste afrejsested, destination, samt i hvilken periode du vil søge.
Søgemaskinen kommer herefter op med billetpriser fra de forskellige selskaber, og giver dig mulighed for at vælge dem, der passer bedst til dit behov.

Undgå at at rejse i weekenderne og andre store rejsedage f.eks. helligdage.

Derudover kan tidspunktet for køb af billetten også spille ind på prisen. Det er er f.eks. af og til billigere at købe flybilletter om natten, end det er om eftermiddagen.

Alternative overnatningsmuligheder

Hvis du mangler et sted at overnatter, er hotel måske ikke den billigeste løsning for dig

Alternative overnatningsmuligheder er en måde hvorpå du hurtigt kan spare en masse penge. For et hotelophold kan være en rigtig dyr affære. Især hvis man går efter noget der har en hjemlig og privat stemning.

Ønsker du at undgå hotellerne, enten for at spare penge, eller blot for at få den helt rigtige stemning på rejsen? Så kan du benytte sig af flere forskellige muligheder.
En af mulighederne er at bytte bolig. Her opretter man kontakt til personer på den ønskede rejsedestination, der kunne være interesseret i at bytte bolig for en periode.
På denne måde kan du bo helt gratis på din rejse, du skal blot være sikker på at du har det godt med at bo i en andens hjem. Samt at der er en anden der bor i dit hjem.
Hvis du ønsker at undersøge mulighederne for at bytte bolig på ferien, findes der flere netportaler til formålet.

Har du ikke mulighed for, eller lyst til, at bytte bolig kan du også undersøge muligheden for at leje en andens hjem.

På langt de fleste rejsedestinationer er det muligt at leje en anden persons hjem, dette er ofte billigere end at leje et hotelværelse. Og giver en langt bedre mulighed for at opleve landets rigtige stemning.

www.airbnb.com er en stor webportal, netop med dette formål. Her kan du søge private boliger præcis på samme måde, som når du søger hotel.
Det er muligt at se billeder, beskrivelser og andre rejsendes anmeldelser af de forskellige boliger.
Denne form for overnatning på ferien er meget populær lige nu. Og det er derfor muligt at finde rigtig mange forskellige boliger på stort set alle rejsedestinationer.

Inkognito

Inkognito er vejen frem, hvis du vil sikre dig de bedste tilbud og priser på nettet.

Derfor er det vigtigt, at når du leder efter en rejse på nettet, at du gøre det fra et inkognito browservindue. Og ikke bare fra din almindelige browser.

Dette skyldes at når du surfer rundt på nettet, bliver der lagt en masse cookies på din computer, som kan påvirke prisen på din rejse. Jo mere interesseret du virker, jo dyrere bliver rejsen. Dette gælder alle ting på nette du søger på. Og det er derfor vigtigt, at være opmærksom på dette. Derudover kan der tjekkes hvilket land du surfer fra, og på den baggrund kan prisen også variere.
Hvis du søger fra et inkognitovindue vil siderne du ser på, ikke få disse oplysninger. Der er derfor en stor chance for at du kan få din rejse en del billigere.

Hvis du har muligheden for det, er det derudover også en god idé at tjekke rejsens pris fra to forskellige computere.
Det er ofte set at rejser er dyrere på Macs, end de er på en reguler PC. Dette sker ikke altid, men det er værd at holde øje med. Så der kan spares nogle penge, der ikke er nødvendige at betale.

Spar penge på rejsen

Spar penge på rejsen og gå efter afbudsrejser

Spar penge på rejsen, og få adgang til en masse andre lækre ting. Dette er også en godt muligheden, hvis du ikke har et fastlagt ønske for dit rejsemål, og økonomien ikke tillader de helt store udskejelser. Så du med fordel kigge på afbudsrejser, og få de bedste oplevelser.

Alt efter hvor fleksibel du og din(e) rejsepartner er, kan der spares rigtig store summer af penge på afbudsrejser.
Det kan kræve is i maven at gå efter en afbudsrejse, da de billigste af slagsen ofte er med uspecificeret hotel.
Du kan altså risikere at ende på et rigtig skidt et af slagsen, men du har på den anden side også chancen for at ende på et luksushotel. Dette giver dog også nogle andre muligheder, da du som sagt spare penge. På den måde kommer du ud, og kan bruge tid og penge på andet og lækre ting. Du får derved lettet ved at skræddersyge din rejser, efter dine behov, hvor end du havner henne.

Afbudsrejser, er som navnet antyder, rejser som andre personer har planlagt og købt, for derefter at springe fra. Derfor har både flyselskab og hotel en plads de skal have afsat, og det fører altså til den billige pris afbudsrejser kan købes for.

Mange vælger at vente med at bestille afbudsrejsen, indtil et par dage før planlagt afrejse. Her kan man nemlig få rejserne ekstra billigt. Dog skal man være opmærksom på, at man ikke kan vælge imellem mange forskellige destinationer. Men at man er nødsaget til at vælge ud fra de tilbud der er.

Langt de fleste af de større rejseselskaber tilbyder afbudsrejser. Det kan derfor betale sig at undersøge de forskellige selskabers hjemmesider, før et endeligt valg træffes.

Det er en oplagt rejseform for de, der gerne vil spare penge. Samt ikke er bange for at prøve noget nyt og uventet.

Tilbage til toppen