LEASY Nordiclån
Annonce

Find det bedste lån for dig

Det behøver ikke være svært at få et lån og samtidig spare penge...

FinansXy er Danmarks nye site, som gør det let for dig at få et lån til netop dine behov.

De bedste låne og kredit muligheder, så du hurtigt og let kan låne penge.

Dine forsikringer skal dækker dine behov

Forsikringer skal dækker dine behov ellers spare du ikke nogen penge

I jagten på at spare penge på forsikringerne, skal man passe på at man ikke tager den billigste. Bare for at tage den billigste.

Det er yderst vigtigt at man gennemlæser, hvad de forskellige forsikringer dækker. Samt overvejer om det er nok til de behov man har. Det er ærgerligt at have en forsikring, der så ikke dækker når uheldet er ude.

Derfor er det en god idé, at skrive en liste over de ting, man gerne vil have forsikret. Samt i hvilken grad, man har brug for at forsikringen dækker.
Ødelægger du tit din telefon, bliver din cykel hele tiden stjålet, eller skal din hund ofte til dyrlægen?

Så er det en god idé at tjekke, om din forsikring overhovedet dækker dette. Da ovenstående er eksempler på situationer som de mest almindelige forsikringer ikke dækker. Det kan derfor være nødvendigt at oprette særskilte forsikringer til netop dette, eller undersøge om man kan få én forsikring der dækker alle disse behov.

Derudover skal man være opmærksom på, om man har råd til at betale selvrisikoen hvis uheldet er ude. Det nytter ikke noget at have en billig forsikring, hvis man ikke har råd til at betale den selvrisiko, der er på de ejendele det drejer sig om.

Det er derfor vigtigt, jævnligt at overveje om du ville have råd til at betale selvrisikoen, hvis du er uheldig og får brug for din forsikring. Har du ikke råd til dét, hjælper det ikke meget at have en forsikring der er billig – tværtimod.

Husk at opdatere dine forsikringer

Opdatere dine forsikringer eller du taber penge

Opdatere dine forsikringer og du vil kunne spar en masse penge, samt have et langt bedre overblik over din økonomi.

Når livet ændre sig, bør dine forsikringer også gøre det. Det glemmer rigtig mange danskere hvert år, og det tjener forsikringsselskaberne fedt på.

Over 40% af danskerne glemmer f.eks. at opdatere indboforsikringen, hvis de og partneren går hver til sit – ligesom mange glemmer at opdatere bilforsikringen, når den gamle bil skiftes ud med en nyere model.

Ovenstående er to eksempler på to forsikringer, hvor man kan spare en del penge når der sker ændringer i livet. Disse penge bliver bare ikke sparet, hvis forsikringerne ikke bliver opdateret i takt med at livet ændrer sig.

Det er nemt og hurtigt at opdatere sine forsikringer idet det ofte bare kræver et opkald til forsikringsselskabet. Dette tyder på at det bare er en forglemmelse hos forbrugeren, fordi forsikringer bare ikke er noget man går og tænker over i hverdagen.

Næste gang der sker større ændringer i dit liv, bør du derfor ringe til dit forsikringsselskab og forhøre dig om hvordan dine forsikringer kan ændres, så de passer til din nuværende situation.

I det lange løb kan der spares rigtig mange penge. Penge som du slet ikke skulle have betalt til at starte med.

Spar penge på forsikringer

Få tilbud fra flere forsikringsselskaber og spar penge på forsikringer

Spar penge på forsikringer er noget som vi alle gerne vil. For når alt kommer til alt, er det ikke særlig ofte at man skal bruge disse forsikre. Derved er der mange dansker der vælger dem fra. Dette er dog ikke klogt og frarådes. Får når du står, og ulykken er sket, er der ikke noget der kan hjælpe dig, medmindre du har en forsikring. Mange mener dog, at forsikringer er utrolig dyre, og derfor slet ikke det værd. Men hvis du undersøger markedet, vil du hurtigt kunne finde nogle forsikringer der passer præcis til dine behov. Og så er også du sikret, når ulykkerne indtræffer.

Der kan være meget stor forskel på priserne hos de forskellige forsikringsselskaber. Og det er derfor vigtigt at undersøge priserne, før du beslutter dig for hvem du vil lade dig forsikre hos.

Det kan betale sig at indhente tilbud fra flere forskellige forsikringsselskaber, frem for at gå med det første og bedste der byder sig. Det er som regel ganske gratis at indhente tilbud. Desuden giver det et godt overblik over muligheder, samt mulighed for at sammenligne priserne for de forskellige selskaber.

Derudover er der flere fagforeninger, banker, interesseorganisationer, arbejdspladser mv. der tilbyder rabat på forsikringer fra bestemte forsikringsselskaber. Eller sågar har deres egne forsikringsmuligheder. Det er altså værd at tjekke op på da der ofte kan spares rigtig meget i på forsikringer på denne måde.

Tjek op på forsikringstilbuddene årligt, da priserne kan nå at ændre sig meget og der endda kan komme nye selskaber til af og til. Det er som regel gratis at skifte selskab efter bindingsperioden, som ofte er ét år, og er nemt og ligetil idet man giver en fuldmagt til det nye selskab, som ordner afmeldelse osv. fra det gamle selskab.

Tilbage til toppen