LEASY Nordiclån
Annonce

Find det bedste lån for dig

Det behøver ikke være svært at få et lån og samtidig spare penge...

FinansXy er Danmarks nye site, som gør det let for dig at få et lån til netop dine behov.

De bedste låne og kredit muligheder, så du hurtigt og let kan låne penge.

Køb brugt

Køb brugt og spar penge

Køb brugt er noget du som forbruger kan spare en sammen penge på. For hvad enten du skal have en ny cykel, sofa, kjole eller en ny bil? Så kan det betale sig at købe det brugt.

Køb og salg af brugte ting på nettet, er eksploderet de seneste par år. Og af en god grund. Man kan spare rigtig mange penge ved at købe brugt istedet for at gå ud og investere i noget nyt hver gang.

Især hvis det er en lidt dyrere ting, er det værd at overveje om man kan nøjes med at købe det brugt, da der er store besparelser at hente her.

Før man køber brugt skal man dog være opmærksom på, at det er en god idé at kunne se genstanden i virkeligheden. Dette for at være sikker på at der ikke er væsentlige fejl og mangler. Det er nemlig ikke altid lige let at få pengene tilbage for en brugt vare.

Der findes et hav af forskellige måder hvorpå man kan finde brugte ting. Der er en del forskellige sider, der er specialiseret i dette. Som f.eks. www.dba.dk og www.guloggratis.dk. Derudover kan der findes mange forskellige salgsgrupper på facebook, der ovenikøbet tit er lavet ud fra det område man ønsker at handle i.
Sidst men ikke mindst, kan man prøve lykken på et loppemarked. Her er det tit muligt, at finde rigtigt gamle og fine ting. Disse ting har ofte en anden “sjæl”, end de sager man køber fra ny i butikkerne.

Spar penge på studiebøger

Spar penge på studiebøger

Spar penge på studiebøger, er noget som alle nye studerende gerne vil. Opstart af et nyt studie, eller blot et nyt semester på studiet, kan nemlig hurtigt blive rigtig dyrt. Mange studerende har pensumlister over bøger, for flere tusinde kroner. Hvilket kan være umuligt at få råd til, for den almindelige studerende.

Køb dine bøger brugt

Der findes et hav af salgssider på bla. facebook, som udelukkende handler om køb og salg af brugte studiebøger. Ofte kan man finde bøgerne, til under den halve pris. Dog skal man kunne affinde sig med, at det ikke er den aller nyeste udgave, eller at der er lidt notater i hist og pist.

Derudover er det en god idé at vente med at købe bøgerne, til du rent faktisk skal bruge dem. På mange studier, er der flere bøger hvor det kun er et enkelt eller to afsnit, der rent faktisk bliver brugt. I disse tilfælde vil det være helt hen i vejret, at bruge flere hundrede kroner på bøgerne.

Istedet kan man gå på biblioteket og låne bogen i de uger, den skal bruges. Eller bare nøjes med at kigge med hos sidemanden.

Udover ovenstående metoder, er der flere andre måder at spare lidt på den store udgift til studiebøgerne. Man kan få de fleste bøger som e-bøger, hvilket ofte er en smule billigere end at købe dem i fysisk form.

Hvis der er tale om en bog, der ikke skal bruges hver eneste dag på studiet, kan det være en god idé at dele bogen med en eller flere studiekammerater. På den måde har i alle mulighed for at læse i bogen, og spare en stor del af udgiften.

Sælg ud

Hvis du gerne vil spare penge, men stadige tjene nogen, kan du med fordel sælge ud

Sælg ud, det vil ikke kun give dig en indtjening, men også spare miljøet for en masse, og give dig ekstra plads i dit hjem.

Danskerne er nogle af verdens største forbrugere. Vi køber og mange af vores ting, ender med at ligge ubrugt hen i tøjskabe, kommoder osv.

I stedet for at lade hjemmet være fyldt med ting der aldrig bliver brugt eller værdsat, er det en god idé at sælge det. Dette giver ikke kun lidt ekstra til pengepungen, det giver også mere plads og overskud. Med dette bliver det nemmere, at overskue hjemmet og mængder af ting vi ejer.

Når du skal af med dine ting, kan du enten gøre det på den gammeldags måde og afholde et garagesalg. Eller du kan booke en stand på et loppemarkede.
Der findes dog også et hav af muligheder på nettet idag, som giver mulighed for at nå ud til et større publikum. Og dermed også en større chance for at få tingene afsat.
Du kan bla. oprette annoncer på hjemmesiderne www.trendsales.dk eller www.tradono.dk.

Derudover findes der, på Facebook, salgssider til stort set alle byer i landet. Her kan man oprette annoncer med billeder, og så kan folk der bor i nærheden ellers byde løs, og hente tingene hos dig.

Det er en oplagt mulighed for at få ryddet ud i gemmerne, og samtidig tjene lidt på det.

Tilbage til toppen