LEASY Nordiclån
Annonce

Find det bedste lån for dig

Det behøver ikke være svært at få et lån og samtidig spare penge...

FinansXy er Danmarks nye site, som gør det let for dig at få et lån til netop dine behov.

De bedste låne og kredit muligheder, så du hurtigt og let kan låne penge.

Betal det dyreste lån først

Vi lever i en tid, hvor der forventes, at vi tager lån. Dette er noget man kan være uenig i eller ej, men undersøgelser viser, at dette udsagn er sandt.

De lån der primært bliver tager, er forbrugslån samt køb af hus og biler. Dette er meget normalt, men hvad der ikke er mange der ved, er hvordan de bedste kan betales af.

 

Hvorfor betal det dyreste lån først?

 

Når det kommer til lånet, er det vigtigt at forstår hvordan det virker. Der er renter, men der er også renters rente, som man som forbruger skal være opmærksomhed på.

Hvis man ser programmer på TV, ser man også oftest, at folk bliver bedt om at betale de små lån ud først, som også er de billigste.

Grunden til at mange gør det på denne måde, er for at få sig et bedre overblik over deres lån. Ved at betale alle de små lån ud først, er der mange færre lån at holde styr på, logisk nok. Men ved at gøre det på denne måde, kan man også komme til at smide penge ud af vinduet. Når man sidder med nogen som helst form for gæld, er dette ikke noget, man ønsker. Disse penge kunne jo være blevet brugt til at afbetale andet gæld.

 

Realkreditlån vs. Banklån

 

Hvis vi tager udgangspunkt i et banklån og et realkreditlån, kan man spare en formue over nogle år. Banklån er som bekendt, langt dyre end et realkreditlån. Hvis man udnytter dette ordentligt, kan et huskøb på 3 millioner kroner, give en besparelse på optil 78.000 kroner på 10 år.

Hvis der tages et afdragsfri boliglån, kan man bruge dette overskud, til at betale sit dyre banklån.

På denne måde, vil ens lånet ikke stå og vokse over mange år. Men derimod kommer længere ned, hvor renter og renters rente, ikke når og ødelægge ens økonomi.

Få din bolig vurderet

Få din bolig vurderet og omlæg dine lån

At få din bolig vurderet er noget som kan hjælpe dig et langt stykke af vejen, og gøre din økonomi langt mere overskuelig. Dette kan også går ind og gøre din gæld mere overskuelig at betale tilbage. Eller give dig bedre muligheder for at optage et nyt lån.

For hvert år, låner flere 1000 danskere penge af banker. Oftest er det for at investere i en ejendom til fx at starte et stabilt familie liv. Hvad mange af disse bankkunder glemmer, er at få deres bolig vurderet.

Bolig markedet har været udsat for et boost de sidste par år, og boligpriserne er på vej op i helt nye højder. Dette kan betyde for dig, at din blog er steget i værdi, uden du har løftet en fingere og er klare over det. Dette kan som sagt have en stor betydningen, for din nuværende økonomi. Og derfor er det helt klart værd at tjekke. Hvis du købte din bolig da ejendomspriserne var lavest under og efter finanskrisen, er dette næsten sikkert. Din bolig er steget i værdi.

Derfor er det en rigtigt god ide, at kontakte en ejendomsmægler, som kan komme ud og vurdere din bolig. Med en stigning i værdi, kan du hos din bank for langt dine bolig lån om, og derved spare penge hvert måned.

Undersøg dine muligheder

Undersøg dine muligheder, inden du låner

Undersøg dine muligheder, er nok den største tjeneste du kan gøre dig selv, når det kommer til økonomi. Har du læst andre af de spare råd der er på denne side? Hvis ja, så vil du vide at dette faktisk er det sted, hvor de fleste dansker bruger altid for mange unødvendige penge.

Der er derfor altid en god løsning for dig. Og på nettet virker de alle sammen til at have præcis den rigtigt til dig. Dette er ikke altid tilfældet! Hvis du ikke sætter dig ordentlig inden i tingene, og læser alt med småt, kan du hurtigt blive fanget i et endnu større pengeproblem, end det du startede ud med.

Så inden du skal tage et lån, skal du derfor altid orientere dig. Sørg for at du har undersøgt alle muligheder og forstået de forskellige lån og deres betingelser.

Det lyder måske ret basalt for dig, men mange dansker læser aldrig det med småt. I forhold til lån, er dette utroligt vigtigt, da det oftest er her du få alle oplysninger om tilbagebetaling.

Men disse oplysninger kan du begynde at regne på, hvilket lån der er billigst for dig at tage. Og på denne måde sikre du ikke kun dine egen økonomi, men du spare også penge ved at gøre det.

Tilbage til toppen