Bank Norwegian - Forbrugslån op til 400.000
Annonce

Find det bedste lån for dig

Det behøver ikke være svært at få et lån og samtidig spare penge...

FinansXy er Danmarks nye site, som gør det let for dig at få et lån til netop dine behov.

De bedste låne og kredit muligheder, så du hurtigt og let kan låne penge.

Cashmere – mere kvalitet for pengene

Vi dansker sætter utrolig stor pris, på kvalitetsvarer. Hvad end det er i form af mad, tøj eller møbler til hjemmet, er vi yderst fokuseret på, at kvalitet skal være i orden. Men med kvalitet kommer også en høj pris. I Danmark er det ikke uvant, at kvalitet og pris følges ad. Dette er dog ved at blive ændret, med Merville.dk. Med denne får du nemlig mulighed for at få det bedste kvalitet, og samtidig have penge til andre ting. Herunder blandet andet eksklusive og luksuøse cashmere produkter.

 

Cashmere af eksklusiv tråd

 

Hos Merville.dk fås cashmere produkter af den fineste håndvævede kvalitet der er at finde på markedet. Det er derfor produkter af udsøgt kvalitet, du får hos Merville.dk. Hvert et cashmere produkt er fremstille af en af verdens førende producenter, Loro Piana. Loro Piana er placeret i Italien, og de forskellige produkter er ligeledes produceret i Italien. Med dette kan du derfor været sikret et produkt der holder, og dette til en god pris. Du kan derved få de eksklusive produkter, uden at skulle gå på kompromis med resten af dit budget.

 

Cashmere af Hircus geder

 

For at få denne pragtfulde cashmere, er det naturligvis fremstillet de bedste naturlige materialer. Denne stammer fra underulden af Hircus geder. Disse geder lever i blandt andet Mongoliet, hvor temperaturerne kan falde helt ned til -50 grader. Begrund af disse forhold, har Hircus underulden udvikling sig, så den fungere på en helt særlig isolerende måde. Det er derfor et udsøgt produkt, som ikke kun vil holde dig varm, men også holde i flere år. ­­Derudover får du et udsøgt produkt, i et eksklusivt og tidsløst design. Hvad end du ønsker dig et tørklæde eller en poncho, har Merville.dk det helt rigtigt produkt til dig. Du får derfor et skønt produkt, der passer til dine behov og din pengepung.

Merville.dk – til dig der værdsætter kvalitet

Vi dansker sætter utrolig stor pris, på kvalitetsvarer. Hvad end det er i form af mad, tøj eller møbler til hjemmet, er vi yderst fokuseret på, at kvalitet skal være i orden. Men med kvalitet kommer også en høj pris. I Danmark er det ikke uvant, at kvalitet og pris følges ad. Dette er dog ved at blive ændret, med en virksomhed. Med denne får du nemlig mulighed for at få det bedste kvalitet, og samtidig have penge til andre ting.

 

Merville.dk er lanceret

 

Merville.dk er den nye side lanceret i Danmark. Her kan du som forbruger få interiør til hjemmet, i et tidsløst og moderne design. Og dette til en pris, som alle kan være med på, og værdsætte.  Merville.dk er med til at skabe hygge til alle hjem, og dette i skandinavisk og lækkert design. På siden kan du finde mange forskellige vare, som alle er med til at skabe en rød tråd, og dette igen uden at du skal smide en formue efter det. Virksomheden er derfor med til at skabe en bro, mellem høj kvalitet og god pris. På den måde kan alle familierne nyde er lækkert og luksuøst hjem, uden at skulle spare resten af måneden.

 

Kvalitet på højt niveau

 

For at kunne tilbyde sine kunder det bedste produkt muligt, har Merville.dk håndplukket de forskellige produkter. Samt har det været langt et stort fokus på, at produktionen og råvarer også er af det højeste kvalitet. Produkterne som virksomheden tilbyder, er af naturlige materialer, som er med til at skåne vores miljø, samt selve produktionen af varerne.

Med Merville.dk er det kvalitet frem for kvantitet. Dette er både i forhold til deres produkter, men også i forhold til deres kunder. For ud over at skabe stærke produkter, også de også at skabe et stærkt bånd til deres kunder. Dette i form af en fantastisk kundeservice.

10 sekund reglen kan redde din økonomi

10 sekund reglen: Inden du køber, tænk dig om

10 sekund reglen er noget vi alle kan tage til os, og lære noget af. Her er der dog ikke tale om, at hvis du taber mad på jorden eller gulvet, må du spise det, hvis du samler det hurtigt om. Men vi kan nok alle dette med at du er ude og shoppe, og lige pludseligt står du og har brugt alle sine penge. Det sker hurtigt og pludseligt, og oftes uden at vi helt er med på hvordan det skete. Denne er ikke altid god, især ikke når det er starten på måneden, hvor butikkerne naturligvis også har alle de godt tilbud. Dette er dog en fælder som mange forbruger falder i, gentagende gange. Og dette vil vi gerne hjælpe folk ud af. Og det på en meget nemme og simple måde, som desunden er helt gratis. At du skal gøre er at bruge 10 sekunder på at tælle. For her begynder du at stille dig selv nogle spørgsmål, som til sidste ender med, at du fravælger tingene. Derfor er 10 sekund reglen, det ultimative våben, når det kommer til økonomi og forbrug.

Der 10 sekund reglen

Derfor skal du altid bruge 10 sekund reglen, og derved spare nogle penge. Reglen er simpel, men til gengæld er den også effektiv. Så effektiv, kan du kan spare flere 1000 kroner, og samtidig ikke komme hjem med en masse dårlige køb.

Spørg der sig om du har bruge for det du er ved at købe. Og så med de i 10 sekunder og ”diskuter” det med dig selv. Det lyder utroligt simpelt. Det er det skam også.

Vi mennesker har en tildens til at købe noget der minder om hvad vi allerede har, og retfærdiggøre det med at det er ”vores stil”.

Dette holder ikke altid, og hvis du stille dig selv spørgsmålet om, hvorvidt du virkeligt har bruge for dette, vil du blive overrasket over hvor ofte du vil lade være med at købe.

Sammenlign priser på alt du køber

Sammenlign priser: Sammenligning kan spare dig penge

Sammenlign priser er noget af det mest grundlæggende af at shoppe. Det spare ikke kun en, en masse penge. Men med de programmer der er idag kan du også spare en masse tid. Og derfor er det også dumt, ikke at anvende alle de muligheder vi har, for at sikre os selv, den bedst mulig pris, for de produkter vi gerne vil have.

For vi alle kender jo alle det at se noget man gerne vil have. Og istedet for at tænke sig en ekstra gang om, ender man med at købe det med det sammen. Lige nu og her, uden at tænke særlig meget over det. Der er mange der gør det. Og dette er helt uden at tænke over, om der mon er et billiger sted at købe selv sammen produkt.

Dette er også okay, der er dog flere 100 kroner for dig at spare, hvis du vil. Og dette på en utrolig nem og hurtig måde, som kun er med til at gavne dig og dit forbrug.

Det du nemlig kan gør er at tjekke priserne hos andre udbyder, og på den måde få det hos dem der tilbyder varen, til det bedste pris.

Du tænker måske at det overhoved ikke er besværet værd. Du jo ikke har styr på hvilke virksomheder der tilbyder den vare, du selv står og leder efter. Og det er naturligvis også rigtigt. Men så er det jo heldigt at andre sider har gjort dette muligt at holde øje med.

For dette har sider som pricesrunner dog gjort nemt for dig at overskue.

Med den side, er det eneste du skal have, nemlig varens navn.

Derefter kan du går ind på pricesrunner og søger for at du får varen til den bedste pris, og at du derved ikke betaler unødvendig penge for en vare, du kunne få billigere.

Find rabatkoder

Rabatkoder kan spare dig en formue i sidste ende

Rabatkoder er noget som du kan finde rigtig mange steder. Dog har mange forbruger endnu ikke har helt tiltro til dem, og derfor bruger man dem ikke.

Men når du handler på nettet, er der ofte rabatkoder at hente til de forskellige webshops. Det er ikke altid der skiltes med det. Og det kan derfor være en god idé at undersøge om der findes en rabatkode, før du køber. For dette kan være med til at give dig de bedste tilbud. Og så på præcis de vare som du ønsker rabatten at være på. 

Der findes et hav af forskellige websites, der udelukkende beskæftiger sig med rabatkoder. Så derfor er det bare med, at undersøge markedet. For når alt kommer til at, så er det på disse sider, kan der findes rabatkoder til rigtig mange webshops. Oftes som man med fordel kan gøre brug af, hvis man alligevel skal købe noget.

Det er forskelligt, hvad rabatkoderne giver af fordele. Nogle af dem giver afslag i prisen på hele købet, mens andre giver rabat på specifikke af butikkens produkter.
Uanset hvad, kan det betale sig at tjekke om der findes en rabatkode, til det køb man er i gang med at gennemføre.

Pas på udsalgsfælden

Udsalgsfælden kan fælde din økonomi

Udsalgsfælden er noget som vi altid falder i. Det er en skam, for der er rigtigt mange penge at hente hvis man tænker sig lidt om.

For mange af os falder i svimer og bruger store mængder penge, når der er udsalg. For en krone sparet er en krone tjent, ikke? Udsalgsfælden slå desværre hårdt ned på din pung. Så dette fine ordsprog er desværre ikke helt så nyttet igen. 

Inden du svinger kortet under udsalg, er det en rigtig god idé at tjekke hvor godt tilbuddet faktisk er. Og om der er noget galt med varen, når du køber på udsalg er det nemlig sjældent muligt at returnere varen igen.
Et godt tip er at tjekke navnet på varen, og derefter slå det op på nettet for at tjekke om det fås billigere andetsteds.

Derudover er det vigtigt at overveje om det er et produkt, du også ville ønske dig, hvis ikke det var sat ned i pris. Mange af os er nemlig slemme til at købe noget, lige så snart der er penge at spare. Og hvis det ikke er en vare du kommer til at gøre særligt meget brug af, er det stadig penge ud af vinduet selvom det er købt på udsalg.

Skriv ned hvad du mangler

Det kan være en god idé at skrive en liste over hvad du mangler og ønsker dig, inden du begiver dig ud i butikkerne, webshops eller udsalgsperioderne. På den måde får du et godt overblik over, hvad du rent faktisk mangler og har brug for. Og kan på den måde styre udenom fejlkøbene.
Et andet tip kan være at skrive navnet på produkter ned, efterhånden som du falder over dem. Og vente med at købe til der er udsalg. Når udsalget starter, kan du google produktnavnet og dermed være heldig at finde det med store besparelser.

Tilbage til toppen