LEASY Nordiclån
Annonce

Find det bedste lån for dig

Det behøver ikke være svært at få et lån og samtidig spare penge...

FinansXy er Danmarks nye site, som gør det let for dig at få et lån til netop dine behov.

De bedste låne og kredit muligheder, så du hurtigt og let kan låne penge.

Spar penge på medicin

At benytte sig af medicin er ikke noget, vi vil fraråde folk at gøre. Det er utrolig vigtigt at man tager sine sygdomme seriøst, og får noget der kan hjælpe mod dette. Men det betyder ikke, at der ikke er penge at hente på dette område. For det er der. Det eneste der kræver er lidt research og måske også lidt tålmodighed.

 

Research dig frem til billigere medicin

 

Medicin er meget ofte rigtigt dyrt. Og når vi går på apoteket, tænker vi ikke meget over, hvad vi rent faktisk betaler for varerne. Dette skyldes at vi ser det som en nødvendighed, og derfor ikke vil gå på kompromis med dette. Det er også et meget sundt udgangspunkt at have. Vi skal nemlig ikke gå på kompromis med vores sundhed. Men det betyder ikke, at der ikke er billigere alternativer for den medicin vi får udleveret. Og hvis man ingen man går ned på apoteket, så er det en rigtigt god ide, at lave research på nettet først. For ofte er der et meget billigere alternativ, til nøjagtig sammen medicin. Og det er dumt at bruge unødvendig penge.

Så inden du tager med og køber din medicin, er det en god ide, lige at lave en søgning, og se hvad der rent faktisk er af medicin inden for det pågældende område. Man kan også godt gå ned og sige, at man gerne vil have noget billigere produkter.

 

Naturmedicin er også billigere end medicin

 

En anden måde at spare penge på dette område, er ved at læse om hvad du fejler. I disse tilfælde skal det fx være forkølelse, hovedpine, mavepine mm. Her er der nemlig rigtigt mange alternative måder, at blive rask på, uden at det skal koste dig noget. For mange af sådan typer sygedomme, kan behandles med hvad der er i hjemmet allerede. Og på den måde undgå man også, at får unødvendige ting ind i kroppen. Men derimod komme af med din sygdom, på en sund og alternativ måde.

Dyrk fitness i det fri

Dyrk fitness i det fri, for Fitness er dyre end du tror

Hvorfor dyrk fitness i det fri tænker du nok. Men et fitness medlemskab er dyrt, og det er endnu dyre, når over 50% af danskerne slet ikke bruger dem, men kun betaler for dem. Og det er den sandhed som mange kender til. At bruge pengene, men ikke investere den nødvendige tid. Så ikke nok med at ens pung blive tyndere, så bliver man selv tykkere. Og dette helt uden grund.

At dyrke fitness i det fri, er begyndt at blive mere og mere populær. Og der er samtidige lavet grupper på blandt andet sociale medier, som går ud og dyrker fitness i det fri. Så hvorfor ikke sparede i penge, og blive en del af det fællesskab, og samtidig får noget frisk luft?

Det lyder måske tåbeligt, men hvis du sætter dig ind i træning, så vil du hurtigt finde ud af, at de mest effektive øvelser, er dem hvor du ikke bruger maskiner. Du får derimod mest ud af at træne, men din krop og dens vægt. Så når du får maskiner væk, hvad er der så mere at komme efter?

Hvis man kigger på løbebånd, er de faktisk ikke særlig gode for din krop. Du bliver skubbet frem af båndet, i stedet for selv at bruge fuldt ud kræfter på det.

Som nævnt er de bedst øvelser for dig og din krop, er dem hvor du bruger din egen kropsvægt. På denne måde rammer du også langt flere muskler. Og når alt kommer til alt, er det hele formålet med træningen. At leve sundt og få brugt sine muskler optimalt.

Så hvis du både vil have det optimale ud af din træning, og spare penge, så brug naturen. Det kan hjælper dig et langt stykke af vejen, og så er det desuden også sundere, end at opholder sig i et surt rum, sammen med en masse fremmede du ikke kender til.

Elevbehandlinger

Elevbehandlinger kan spare dig penge

Med elevbehandlinger kan du som forbruger spare en masse penge. For som en del af deres uddannelse, skal studerende i skønhedsbranchen, ofte øve sig på rigtige kunder, hvilket du kan drage fordel af.

Trænger du til en ny frisure, en ansigtsbehandling, eller måske en god omgang massage? Men vil du samtidig gerne spare lidt på pengepungen?

Så bør du undersøge mulighederne for at modtage elevbehandling. På de fleste skoler, der beskæftiger sig med disse ting, er det muligt at købe elevbehandlinger. Det koster en brøkdel af den pris man ville skulle betale hos en specialiseret klinik/virksomhed.

Mange frisører har også elever, hvor der ligeledes tilbydes rabat hvis man vælger at få sin behandling af eleven.

Eleverne får ikke lov til at udføre behandlinger på kunder, før underviseren/mesteren vurderer at de er langt nok i deres uddannelse. Og er dygtige nok, til at kunne opnå et tilfredsstillende resultat. Derudover er de altid superviserede under behandlingen, og du kan derfor altid være sikker på at der vil blive grebet ind, hvis de er ved at gøre noget forkert.

Hvis du ønsker en elevbehandling kan du ofte finde priser, samt booke online på skolernes websites. Ellers kan du ringe til klinikken, og forhøre dig om de har specielle elevpriser.

Bliv model i klinikker eller på skoler

Bliv model og spar penge imens

Bliv model er ikke noget som alle har kroppe eller ansigtet til. Men hvis du ønsker at spare nogle penge, så bliv model. For det kan du i den grad spare penge på. 

Dog er dette hvis du trænger du til forandringer på skønhedsfronten, men ikke har råd til at betale det, det kan koste. Så kan du med fordel undersøge muligheden for at sidde model.

Mange frisør, kosmetik og makeupskoler søger løbende modeller for deres elever. Disse modeller skal enten bruges til at øve noget specifikt på, eller sidde model til deres afgangsprøver.

For at sidde model, skal man ofte være forberedt på, og have mod på, at gennemgå store forandringer af udseendet. Dette er oftest det modellerne bruges til.

På skolerne vil der altid være en underviser, der superviserer arbejdet. Og man er derfor i trygge hænder selvom det er studerende, der udfører arbejdet.

Udover skolerne, søger klinikker også af og til modeller når de skal til konkurrencer, have nye billeder til deres portfolios, eller blot øve sig på nye teknikker.
Hvis du har mod på og lyst til store forandringer, du ikke helt selv er herre over, bør du undersøge muligheden for at sidde model. Du får et helt nyt udseende og det koster dig ikke noget.

Brug multi-use produkter

Brug multi-use produkter og spar plads samt penge

Multi-use produkter, er noget som mange benytter sig af. Dette er dog ofte som møbler i hjemme. Her spare du nemlig både plads og penge. Men man kan også få multi-use produkter der kan hjælpe dig på andre punkter.

For det er ikke altid nødvendigt at købe produkter til hver enkelt af dine specifikke behov. Mange produkter, kan bruges til flere ting. Og hvis du gør dette, kan du spare mange penge i det lange løb. 

Der findes mange produkter, der kan bruges til et hav af forskellige ting. Det handler bare om at have øje for mulighederne, og så derefter benytte sig af det. 

F.eks. kan balsam bruges i stedet for barberskum, og gøre det ud for en hårkur hvis du lader den trække længere tid.

Babyolie kan bruges på hele kroppen som en fugtgivende kropsolie, som makeup fjerner, til at samle flyvsk hår og til at blødgøre neglebåndene.

Ovenstående er blot eksempler på en meget lang liste af produkter, der kan bruges på flere forskellige områder.  Og til flere forskellige ting. Ved at tænke over hvordan du kan bruge dine produkter, kan du spare mange penge. Derved behøver du ikke at gå ud og købe et specifikt produkt, til hver enkelt formål.

 

Køb dine skønhedsprodukter online

Skønhedsprodukter er billiger online

Skønhedsprodukter online er ofte rigtigt billige. Derfor kan det for dig være en fordel, hvis du køber dine skønhedsprodukter online.
I mange både danske og udenlandske onlineshops, kan du købe alt fra sæber og cremer til makeup. Og dette til en langt billigere pris end det kan findes i en fysisk butik.

Mange webshops har ofte rabatkoder, tilbudsdage mm. og her kan være rigtigt mange penge at spare.

Ud over at du kan spare penge ved at købe produkterne online, har du også mulighed for at finde produkter, der ellers ikke findes i din lokale i butik. Eller overhovedet findes i de fysiske butikker i Danmark.

Dette kan lade sig gøre, fordi man efterhånden kan få leveret sine varer til Danmark, fra langt de fleste lande. Og dermed kan købe det sortiment der er tilgængeligt i det land man ønsker.
Det kan være svært at købe makeup online, da farver, toner osv. ofte skifter fra mærke til mærke. Og det derfor kan være vanskeligt at regne ud hvilken variant, der passer til ens egen hud. Hvis du er i tvivl, kan du eventuelt købe produktet i en fysisk butik først, og derefter købe produktet på nettet, når du løber tør. I nogle fysiske butikker er det endda muligt at købe små prøver på produkterne.

Tøm køleskabet

Tøm køleskabet og lav ansigtsmasker

Tøm køleskabet! For dette kan i den grad hjælpe dig, med dine hyggelige aftner. Og så er det også en rigtigt sjov måde, at opdage nye ting på. For det behøver ikke være dyrt at forkæle sig selv, med en ansigtsmaske eller en god hårmaske.

Mange kvinder bruger hundredvis af kroner på skønhedsprodukter, hver måned. Det er slet ikke nødvendigt at bruge dyre domme på eksempelvis ansigtsmasker, da du ofte kan mikse en sammen, der virker lige så godt. Og dette af ting du alligevel har i køkkenet, for en brøkdel af prisen.

Hvis man søger efter hjemmelavede ansigtsmasker på google, dukker der et hav af forskellige masker op. Mange af dem kræver kun noget, vi stort set alle har i køkkenet alligevel. Du kan f.eks. også bruge bananer, avokadoer, mælkeprodukter osv. der er ved at blive for gamle. På den måde slipper du for at smide tingene ud, og din hud får stor gavn af det.

Du kan også lave en hårkur af f.eks. mayonnaise, øl eller æggehvider. Det lyder ulækkert, men indeholder en masse gode ting, dit hår vil nyde godt af.

Hvis du har opholdt dig lidt for længe i solen, og har glemt solcremen, kan du dæmpe rødmen og den stikkende smerte ved at smøre skyr, yoghurt, creme fraiche mm. ud over det berørte område.
Det er næsten kun fantasien der sætter grænser. I starten er det godt at søge på forskellige masker, så du kan lære hvilke madvarer, der hjælper på dit specifikke problemområde.

Så tøm køleskabet, det kan betale sig i længden.

Brug olie

Brug olie og spar penge

Brug olie er noget som mange overser, når det kommer til en plejeprodukter.

For der findes efterhånden milliarder af forskellige produkter, vi (især) kvinder har at vælge imellem. Især når vi skal ud og købe hudplejeprodukter, hårkure, negleprodukter osv. Dog er det ikke så mange der tinger på at bruge olie.

Det kan hurtigt blive en rigtig dyr omgang, når vi skal have produkter til hver kropsdel, der hver især kan noget helt specifikt.

Hvis du bruger mange penge på dine skønhedsprodukter, skal du måske overveje at skifte nogle af dem ud med olie. 

Især kokosolie og olivenolie, er kendt for at have et hav af gode egenskaber, når det kommer til hud- og hårpleje.

Begge olier kan bruges til hårkur, i stedet for bodylotion, som negleolie, makeupfjerner, laves til en bodyscrub og meget mere.

Du kan altså gå ud og købe én olie, og udskifte mange af dine skønhedsprodukter med denne. Det vil ikke kun kunne spare dig, rigtig mange penge. Men det er også et helt naturligt produkt, og du kan derfor skære meget ned på de mange kemiske stoffer, vi udsætter kroppen for hver eneste dag.
Du kan bruge lige den olie, der passer dig. Den eneste regel er, at det skal være koldpresset. For dette gør at olien, beholde alle de gode egenskaber, der kan hjælpe dig i hverdagen.

Tilbage til toppen