LEASY Nordiclån
Annonce

Find det bedste lån for dig

Det behøver ikke være svært at få et lån og samtidig spare penge...

FinansXy er Danmarks nye site, som gør det let for dig at få et lån til netop dine behov.

De bedste låne og kredit muligheder, så du hurtigt og let kan låne penge.

Fremlej din bolig

Fremlej din bolig kan nogengange være en fordel

Hvis du skal forlade din bolig i en længere periode, kan det i den grad være en god idé at fremleje den mens du er væk.

Mange studerende bor og studerer i en anden by, end den deres familie bor i. Og de tager derfor “hjem” på en længere sommerferie hvert år. Derudover er der mange studerende der tager et semester i udlandet. Eller tager på en længere rejse, på et tidspunkt i deres studietid.

I disse situationer, kan det være en stor økonomisk fordel, at fremleje sin bolig. Så er udgifterne til lejligheden, stort set altid dækket ind. Og man behøver ikke betale en masse for en lejlighed, man ikke bruger i den periode.

Den eneste ulempe ved dette, er at man skal være tryg ved at en anden person bor og lever i sin lejlighed.

De fleste lejeboliger må fremlejes, til en tredje part. Men det er stadig vigtigt at tjekke op på, før du går igang. Hvis ikke det er tilladt der hvor du bor, kan du risikere at blive smidt ud af dit lejemål.

Når du har besluttet dig for at fremleje en bolig, skal du blot slå annoncer op, hvor du mener det er passende, finde en lejer, og så er du igang.

Det er vigtigt at skrive en kontrakt med lejeren, uanset om personen skal bo i din lejlighed i 2 uger, eller i et år. På den måde er i begge sikret mod ubehagelige overraskelser fra den anden part.

Brug dit studiekort

Studiekort kan spare dig en masse penge i det lange løb

Studiekort er vejen frem, hvis du gerne vil spare nogle penge. Som studerende eller pensionist, har du ofte mulighed for at spare et vist antal procenter i rigtig mange forskellige butikker, både online og i fysiske butikker.

Mange butikker og servicevirksomheder tilbyder efterhånden rabat ved fremvisning af et gyldigt studiekort eller pensionistkort. Så hvorfor ikke benytte sig af det? Det er jo dumt at smide penge efter unødvendige ting. 

Det er dog ikke alle steder, der skilter med det. Og det kan derfor være en god idé at spørge personalet inden du køber noget, så du ikke går glip af en potentiel rabatmulighed.

Hvis du har udset dig noget, i en butik hvor der ikke tilbydes denne form for rabat. Kan du med fordel undersøge om der er andre butikker der fører et tilsvarende produkt eller ydelse, som tilbyder dette.

Der findes mange forskellige online platforme, bla. www.studiz.dk og www.studenterguiden.dk, der har lister over hvor du kan få rabat. Hvilket gør det nemt og overskueligt at finde en butik eller virksomhed, der tilbyder rabat på det produkt. Eller den ydelse, du ønsker at købe.

Disse platforme, henvender sig oftest til studerende. Men hvis du er pensionist kan du ofte drage fordel af de samme rabatter som studerende kan.

Tilbage til toppen