LEASY Nordiclån
Annonce

Find det bedste lån for dig

Det behøver ikke være svært at få et lån og samtidig spare penge...

FinansXy er Danmarks nye site, som gør det let for dig at få et lån til netop dine behov.

De bedste låne og kredit muligheder, så du hurtigt og let kan låne penge.

Opkald via. internettet

At ringe via nette, kan være med til at spare dig en formue

Opkald via. internettet er noget der de seneste år, er blevet anvendt mere og mere. Og det er også sundt for din økonomi, hvis du ønsker at spare nogle penge på telefonregningen. Dette gælder især hvis du ringer meget til udlandet, hvor det er rigtig mange penge at spare.

Hvis du har brug for at foretage opkald til udlandet og/eller snakke i telefonen i længere tid ad gangen, kan det være en fordel at foretage opkaldet over internettet. Opkald via. internettet er nemlig meget billiger.

Hvis din telefon er opkoblet til internettet, er det ofte meget billigere at ringe op igennem dette. Og det er helt gratis hvis du er opkoblet til et Wi-Fi netværk.

Der findes en del forskellige apps, der tillader dig at ringe op til dine kontakter over internettet.

På den måde behøver du ikke bekymre dig om en kæmpe telefonregning, selvom du snakker med personer i den anden del af verden. Eller hvis du taler med din familie, i flere timer ad gangen.

Du kan f.eks. benytte dig af Skype eller Viber. Disse kan begge kan downloades ganske gratis som apps til både Android og IOS telefoner.
Der kan være en del penge at spare på denne måde, da udenlandstelefoni ofte er meget dyrt, hvis du benytter dig af telefonnettet.

Tjek dit abonnement inden ferien

Har du det rette abonnement, og spare du det du tror?

Tjek dit abonnement inden ferien er en god ide, hvis du ønsker at have et overblik over din mobil og dens økonomi, mens du er på ferie. For brugen af mobiltelefonen på ferien kan rigtig hurtigt blive en meget dyr affære. Og det glæder næsten lige meget hvilke land du rejser til. Det er derfor yderst vigtigt at tjekke op på dine muligheder og begrænsninger inden du rejser hjemmefra.

 

Det er forskelligt fra selskab til selskab, hvilke vilkår der er for udenlandstelefoni og du skal derfor kontakte dit selskab, eller logge ind på deres hjemmeside, hvis du har den mulighed.

 

Det er vigtigt at tjekke op på en række faktorer:

  • Taksten for at ringe til Danmark
  • Taksten for at blive ringet op fra Danmark
  • Prisen for SMS
  • Prisen for dataforbrug

 

Mange selskaber tilbyder desuden at man kan købe en tillægspakke, med udenlandstelefoni inkuldere, for den månede, hvor rejsen foregår.

Her kan du ofte hente en meget stor besparelse, hvis du planlægger at skulle bruge din telefon på ferien.
På langt de fleste hoteller tilbydes der gratis Wi-Fi til de indlogerede. Overvej derfor om du kan nøjes med at bruge din telefon, når du er på hotellet og dermed spare en masse penge.  

Brug Wi-Fi

Wi-Fi er noget som er de fleste steder har, og derfor er det med til gøre din regning mindre, hvis du bruger det

Brug Wi-Fi er noget vi alle gøre hver dag, men ikke nok. I dag har alle smartphones indbygget Wi-Fi. Dette er med til at give muligheden for at opkoble telefonen på nettet, uden at bruge af din data. Dette er utroligt smart, da det spare dig en masse penge og sikre dig, at du ikke bruge din data unødvendige steder.

Derudover hvis du er ude efter at spare endnu mere på mobilregningen, er det en god idé at bruge Wi-Fi, istedet for det data teleselskabet tilbyder. Det koster dig intet, og sparer dig for de penge din data ville have kostet. Dette er et stor plus. Og det gøre dig også mere opmærksom op resten af det telefon forbrug, da man næsten ikke kan bruge noget, uden at benytte sig af data. 

Stort set de fleste offentlige institutioner, restauranter, indkøbscentre mm. tilbyder gratis Wi-Fi. Mange steder kan du logge på kvit og frit, uden at behøve en kode dertil. Andre steder er det nødvendigt at spørge personalet om en kode til deres Wi-Fi. Dette er derfor både hurtigt og nemt, og en dejlig måde at spare penge på. 
Derfor kan altså betale sig at holde øje med hvornår du har gratis adgang til Wi-fi. Og dermed kan spare lidt ekstra på mobilregningen.

Find det rigtige abonnement

Med det rigtigt abonnement ved hånden, kan du spare rigtigt mange penge

Der er en kæmpe forskel på priserne på abonnementer til mobiltelefonen. Det er derfor vigtigt at undersøge markedet grundigt inden du beslutter dig for hvilket et du skal have.

Undersøgelser viser at danskerne generelt er rigtig slemme til at have et abonnement, der indeholder meget mere end vi egentlig har brug for – og dermed betaler vi også meget mere end vi kunne med et abonnement, der passer til det forbrug vi har.

Prisen på de enkelte abonnementer afhænger af det månedlige forbrug. Som oftest vælger man på forhånd en pakke, der indeholder et bestemt antal taletimer, sms’er og data. Derudover findes der i dag et hav af forskellige features, der er tilføjet i de forskellige abonnementspakker. Det kan være alt lige fra gratis streamingtjenester til gavekort til dine yndlingsbutikker.

Disse abonnementer kan være fristende at vælge, på trods af at de er betydeligt dyrere, fordi man ofte sparer en del, i forhold til hvis man skulle ud og købe de her ekstra tjenester/produkter.

Dog tænker mange ikke over, om det er produkter man faktisk også ville betale for, hvis ikke de var en del af abonnementet, eller om man blot bliver draget af at få nogle ekstra goder.

Det er vigtigt at være realistisk omkring det forbrug du egentlig har hver måned. Mange tror at de taler, og bruger meget mere data end de egentligt gør når det kommer til stykket. Man er derfor tilbøjelig til at vælge en større pakke, end den man kunne have nøjedes med.

Du skal dog også være opmærksom på, ikke at tage en for lille pakke. Når det forbrug, der er med i pakken er opbrugt, er alt forbrug ud over det ofte meget dyrt.
Hovednøglen til at spare på telefonregningen, er alt at være realistisk omkring dit forbrug og dine behov for ekstra ydelser. Der er rigtig mange penge at spare, hvis man blot tager sig tiden til at undersøge de forskellige muligheder.

Tilbage til toppen